#63 - Blueberry Sour

Inspireret af Belgisk frugtøl


  • Pilsner Malt
  • Hvede Malt
  • Hvede Flager
  • Carapils Malt
  • Sur Malt
  • Blåbær Pure
  • Humle
  • Gær
  • Vand



Detaljer:
Brygget volume:
25 Liter
OG (Original gravity):
1053
FG (Final gravity):
1010
Alkohol Procent:
5.6
Farve:
6 EBC (Lys Halmgul)
Bitterhed:
68
Type:
Frugtøl / 13A
Mæsketid:
Ved 65 grader i 60 minutter
Bryggedato:
d. 17/04-2022
 
 
Ingredienser:
 
Pilsner malt 3.3 EBC
3000g
Hvede malt 3.9 EBC
2000g
Hvede flager 2 EBC
300g
Carapils 3.9 EBC
250g
Sur malt 3.5 EBC
150g
Blåbær pure
2000g
 
 
Humle:
 
Hallertauer 3.4% Alpha
50g i 60 minuttter
Styrian Goldings 4.4% Alpha
40g i 60 minuttter
Northern Brewer 8.9% Alpha
50g i 30 minuttter
 
 
Gær & Lagering:
 
Gær:
White Labs Abbey Ale WLP530
Lagering:
20 grader i 21 dage
 
Diverse:
10g Servomyces, Kandis, Muscovado & 25g iris moss med i kogningen de sidste 15 minutter.