#62 - Eastern Monk
Inspireret af Belgisk Bruin
- Pale Malt
- Pilsner Malt
- Mørk Belgisk Kandis
- Muscovado sukker
- Humle
- Gær
- Vand
Detaljer:
Brygget volume:
55 Liter
OG (Original gravity):
1055
FG (Final gravity):
1006
Alkohol Procent:
6.4
Farve:
68 EBC (Mørk Rødbrun)
Bitterhed:
68
Type:
Belgisk Bruin / 11A
Mæsketid:
Ved 65 grader i 60 minutter
Bryggedato:
d. 26/02-2022
Ingredienser:
Pale malt 6.5 EBC
5000g
Pilsner 3.4 EBC
5000g
Hvede malt 3.9 EBC
3000g
Mørk kandis sukker 600 EBC
1000g
Muscovado sukker 700 EBC
1000g
Humle:
Hallertauer 3.4% Alpha
50g i 60 minuttter
Styrian Goldings 4.4% Alpha
40g i 60 minuttter
Northern Brewer 8.9% Alpha
50g i 30 minuttter
Gær & Lagering:
Gær:
White Labs Abbey Ale WLP530
Lagering:
20 grader i 21 dage
Diverse:
10g Servomyces, Kandis, Muscovado & 25g iris moss med i kogningen de sidste 15 minutter.